SORT THE

Den sorte the, er det man kender som “almindelig” the.
Thebladene oxiderer i lang tid under fremstillingsprocessen.
Sort The er en fuldfermenteret the.
Theen indeholder koffein og garvesyre.

Viser 1–16 af 19 resultater

Grøn & Sort “Kejserens 7 skatte”, frisk og sødlig

DKK37,00DKK147,00

Denne blanding af sort og grøn te frembringer det bedste fra begge teer, blidt understreget af en dejlig frugtagtig og sødlig ferskensmag. Ingredienser: Sort te (52%), grøn te (44%), aroma, rosenblade, solsikkeblomster. Kan indeholde spor af mælk, soja, nødder og selleri.

Tilberedning: 5-7 min. 100° Farve: Gylden

Sort Påske the, frisk, let og sødlig frugt smag

DKK37,00DKK147,00

Kinesisk sort te med et væld af blomster og frugt. En smuk og skøn te der smager og dufter sødt af fint forår. Ingredienser: Sort te (86 %), citronmyrtle, aromaer, saflorblomster, hindbærstykker, kornblomst, morgenfrue.

Tilberedning: 5-7 min ved 95-98°C. Farve: Gylden.

 

Sort Indian Chai, med kraftig og krydret smag

DKK37,00DKK147,00

Chai er herlig krydret te der har sin oprindelse i Indien og Pakistan. ”Ægte chai” laves af sort te og en stor portion kraftige indiske krydderier. Chai tilberedes på utallige måder og kan tilberedes som en kraftig ekstrakt, hvor der tilsættes varmt vand eller mælk alt efter behov Ingredienser: Sort te (70%), sort peber, ingefær, kanel, kardemommefrø, nellike, aroma. Tilberedning: 4-7 min ved 98°C. Farve: Gylden.

 

Sort Karamel the, smager dejligt sødt af karamel

DKK37,00DKK147,00

Storbladet kinesisk te med karamelstykker og aroma. En god fyldig te med en let sødlig eftersmag af karamel. Ingredienser: Sort te (90%), karamelstykker (kondenseret skummetmælk, sukker, glukose sirup, smør, fugtighedsbevarendemiddel E420, emulgator E471) (8%), aroma (2%).

Tilberedning: 5-7 min ved 98°C. Farve: Gylden

 

Sort Husets theblanding, liflig og let sødlig med frisk frugtsmag

DKK37,00DKK147,00

Flot farvestrålende teblanding af sort te, frugtskal, og blomster og raffineret strejf af citrus, passionsfrugt og mango. En velsmagende, frisk og fyldig smagsoplevelse. Ingredienser: Sort te (86%), hybenskal, appelsinskal, morgenfrue, kornblomst, aroma, rosenblade.

Tilberedning: 5-7 min ved 98°C. Farve: Ravgylden.

 

Sort Mormor’s bær the, frisk let sødlig frugtsmag, dufter så skønt

DKK37,00DKK147,00

En af de fornemmeste titler man kan opnå er ”Mormor” og denne te er ikke uden grund noget særligt. Kinesisk te med gode klassiske bær og rosenblade. En dejlig te med skøn rund frugtsmag. Ingredienser: Sort te (94%), solbær (1%), enebær (1%), ribs (1%), rosin, solbæraroma (1%), rosenblade, brombærblade.

Tilberedning: 5-8 min ved 98°C. Farve: Gylden.

 

Sort Kvæde m. orange, sød kvædesmag med ekstra strejf af citrus

DKK37,00DKK147,00

Te med kvæde har en fin sød, blomsteragtig smag. Basen for denne te er storbladet sort kinesisk te med kvædesmag og appelsinskal, der giver frisk syrlighed til teen. Et herligt friskt alternativ til den almindelige kvæde te. Ingredienser: Sort te (94%), appelsinskal (4%), aroma (2%).

Tilberedning: 5-7 min ved 98°C. Farve: Gylden.

 

Sort Kvæde m. blomst, sødlig og liflig smag

DKK37,00DKK147,00

Kvæde er ikke uden grund en af de helt store smagsvarianter indenfor te. Dette er en storbladet sort kinesisk te med den helt rette duft og smag af kvæde. En rigtig god klassisk te med dejlig sødme og harmonisk smagsfylde. Ingredienser: Sort te (96%), morgenfrue (2%), aroma (2%).

Tilberedning: 5-6 min ved 98°C. Farve: Lys gylden.

 

Sort Kvæde m. æble, liflig kvæde – let sødlig frugtsmag

DKK37,00DKK147,00

Kvæde er ikke uden grund én af de helt store smagsvarianter indenfor te. Dette er en storbladet kinesisk te med æblestykker der giver en ekstra frisk og frugtagtig rund smag. Ingredienser: Sort te (83%), æble (15%), aroma (2%).

Tilberedning: 6-8 min ved 98°C. Farve: Gylden.

 

Sort Tempeltræ, sødlig vanille og meget aromatisk

DKK37,00DKK147,00

Sort kinesisk te med blomster, blade fra tempeltræ – også kendt som ginkgo biloba, sandeltræ og aroma. Teen har en fantastisk duft og fin sød vaniljeagtig smag. Ingredienser: Sort te (90%), ginkgo biloba blade (2%), aroma, sandeltræ, blå katost, jasminblomst.

Tilberedning: 5-6 min ved 98°C. Farve: Gylden.

 

Sort Darjeeling, den rene the med let naturlig sødme

DKK37,00DKK147,00

Sort the – Kommer fra plantage som ligger i den Indiske stat Vestbengalen, for foden af Himalayabjergene. Teen er typisk krydret, men samtidig blid og velsmagende med tilpas styrke, hvilket kendetegner teer fra Darjeeling. Ingredienser: Sort Darjeeling te.

Trækketid: 5-7 minutter. Farve: Gylden.

 

Sort Keemun, mild og let sødlig, bliver ikke bitter

DKK37,00DKK147,00

Keemun er navnet på et område i Anhui-regionen i det østlige Kina, hvor det menes at man har dyrket the helt tilbage fra Mingperioden. Keemun the har således stolte gamle traditioner bag sig og er en af de store traditionelle sorte grundtheer. The fra Keemun er kendetegnet ved ikke at blive bitter af at trække og har en fin let sødlig smag. Ingredienser: Sort te.

Tilberedning: 6-8 min ved 98°C. Farve: Lys gylden.

 

Sort Earl Grey med Citron, meget fin og frisk citrussmag

DKK37,00DKK147,00

Theen som er opkaldt efter den britiske premierminister Earl Grey, som ved en rejse til Østen blev så betaget af the med bergamot, at han beordrede store partier sendt hjem til England og hele Europa i stor stil taget denne the til sig. For ekstra at fremhæve smagen af citrus er denne Earl Grey tilsat appelsinskal. Ingredienser: Sort kinesisk te (94%), appelsinskal (4%), aroma (2%).

Tilberedning: 4-7 min ved 98°C. Farve: Flot gylden.

 

Sort Earl Grey med Jasmin, krydret og blomsteragtig

DKK37,00DKK147,00

The med Earl Grey er kendetegnet ved duften af olien fra skallen af en bergamotappelsin og en af den vestlige verdens helt store the favoritter. Denne Earl Grey er tilsat jasminblomster og giver teen et mere blomsteragtigt præg. Ingredienser: Sort te (97%), jasminblomst (2%), bergamotaroma (1%).

Tilberedning: 5-6 min ved 98°C. Farve: Gylden.

 

Sort Earl Grey uden garvesyre, udsøgt og ekstra mild

DKK37,00DKK147,00

Earl Grey The er opkaldt efter den britiske premierminister af samme navn, der under en rejse til Østen i ca. 1830 blev så betaget af theen, at han beordrede store partier sendt hjem til England og theen er i dag en af de mest populære. Denne Earl Grey the er extra mild og frisk, idet dens thebase er kinesisk Keemun. Ingredienser: Sort Keemun te (98,5%), bergamotaroma (1,5%).

Tilberedning: 6-8 min ved 98C. Farve: Gylden.