Kundeservice

(Også kaldet "Vilkår & Betingelser")

Ejerforhold

Navn: Kræmmerhus ApS

CVR. nr.: 28327897

Butik i Slagelse & Næstved, se venligst kontaktoplysninger

Bankforbindelse: Nordea, Reg. nr. 2204 konto nr. 3497353334

Sådan handler du

Det er nemt, hurtigt og sikkert at handle hos www.kræmmerhus.dk:

1. Find de varer, du ønsker at købe, og tryk på “Tilføj Kurv”.
2. Gå til kassen ved at klikke øverst til højre på teksten ”Kasse”.
3. Indtast dine data i “Oplysninger”.
4. Udfyld de relevante felter i “Forsendelse” og “Betaling”.
5. Tjek at alle oplysninger er korrekte og godkend “Vilkår og betingelser”.
6. Godkend Ordre.

Du kan naturligvis altid afbryde købet såvel som du kan gå tilbage og tilføje flere varer. Brug blot browserknappen ‘Tilbage’ eller vælg “Køb Her”

Er du i tvivl, er du naturligvis velkommen til at kontakte os:
Telefon: 3149 7936
Email: web@kraemmerhus.dk

Betaling

Alle priser er angivet i danske kroner. Beløbene er inkl. moms og alle danske afgifter, told mv. Handler du som erhvervskunde er beløbene eksl. moms og rabat er medregnet. Priserne er dagspriser. I webshoppen kan du betale med Dankort, VISA/Dankort og eDankort, Mastercard, Maestro, American Express og JCB, alle gebyrfrit.

Når du betaler med kort, har du mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internetbutik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden. Data, du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort, er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken KræmmerHus eller andre har mulighed for at læse disse data. Beløbet for varerne trækkes først, når varerne afsendes fra KræmmerHus. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Fortrolighedspolitik

Alle kundedata behandles med fortrolighed. Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere dine varer til dig. Virksomhederne som vi samarbejder med i den forbindelse, behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Du kan kontakte os, hvis du mener at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan kontakte os på webmaster@kraemmerhus.com

Fragt

Fragtpriserne er incl. moms. Handler du som erhvervskunde er beløbene eksl. moms. Fragt prisen beregnes automatisk (udfra vægt og leveringsadresse) og oplyses inden ordreafgivelse.

Levering 
Vi sender til hele Danmark med GLS & lokalt bringer vi til din dør – TO YOU (hele Sjælland, dog kun til brofaste øer). Levering sker KUN indenfor Danmarks grænser. Leveringstid 1-7 dage.
Alle varer på ordren vil blive sendt i samme forsendelse. Hvis en eller flere varer på ordren er i restordre, vil leveringstiden være længere. Som udgangspunkt vil leveringstiden for hele forsendelsen være leveringstiden for den vare med længst leveringstid. Du modtager en ordrebekræftelse hvor leveringstiden fremgår. Hvis leveringstiden udskydes væsentligt, kontakter vi dig. Hvis varen er i restordre, kontakter vi leverandøren med det samme, og får det tilsendt hurtigst muligt, men vi tager derfor forbehold for yderligere leveringstid end de 1-7 dage.

Ikke afhentede pakker 
Vi forbeholder os ret til at fakturere dig de faktiske portoudgifter for returforsendelse, såfremt din pakke ikke bliver afhentet eller modtagelse nægtes.

Fortrydelses- og Returret

Dit køb kan fortrydes i op til 14 dage efter modtagelsen og sendes retur på egen regning og risiko. Fortrydelsesretten er betinget af, at varen og emballagen er i samme stand som ved modtagelsen.

Du kan fortryde dit køb ved enten at nægte at modtage varen, ved at overdrage varen til postvæsenet, eller ved at returnere varen på vores adresse. KræmmerHus skal underrettes herom senest 14 dage efter den dag, du fik varen i hænde. Fra du har givet besked om ophævelse af købet, har du 14 dage til at sende varen retur.

Når købet returneres overfører vi beløbet (minus eventuelt fragtgebyr) til dit betalingskort. Vi bestræber os på at indbetale hurtigst muligt – og senest 30 dage efter, at vi har modtaget returvaren.

Varer uden fortrydelsesret

Fødevarer, herunder kaffe, the, chokolade, vin, øl m.m. (alle spiselige og drikkelige varer) ydes der IKKE fortrydelses/returret på.

Reklamation

Risikoen for varer købt hos KræmmerHus overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

Eventuelle fejl eller mangler ved produkter/varer leveret fra KræmmerHus, skal påberåbes straks. Det er din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Dersom du opdager en fejl, skal du rette henvendelse til KræmmerHus. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest 2 år efter du har fået varen leveret.

For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, som KræmmerHus har stillet dig i udsigt. Du kan som forbruger vælge om varen skal repareres eller byttes. Undtagelsen til denne hovedregel er, hvis ombytning er umulig eller vil medføre uforholdsmæssige store omkostninger for KræmmerHus.

Forbehold for fejl og udsolgte varer

Vi tager forbehold for fejl og udsolgte varer. Det er heldigvis yderst sjældent, at vi opleverer fejl eller må annulere en ordre, hvis en vare er udsolgt og ikke kan genskaffes. I det tilfælde vil vi altid kontakte dig.