Sort The, er det man kender som “almindelig” the.
Thebladene oxiderer i lang tid under fremstillingsprocessen.
Sort The er en fuldfermenteret the.
Theen indeholder koffein og garvesyre.
Denne blanding af sort og grøn te frembringer det bedste fra begge teer, blidt understreget af en dejlig frugtagtig og sødlig ferskensmag. Ingredienser: Sort te (52%), grøn te (44%), aroma, rosenblade, solsikkeblomster. Kan indeholde spor af mælk, soja, nødder og selleri.
Chai er herlig krydret te der har sin oprindelse i Indien og Pakistan. ”Ægte chai” laves af sort te og en stor portion kraftige indiske krydderier. Chai tilberedes på utallige måder og kan tilberedes som en kraftig ekstrakt, hvor der tilsættes varmt vand eller mælk alt efter behov Ingredienser: Sort te (70%), sort peber, ingefær, kanel, kardemommefrø, nellike, aroma. Tilberedning: 4-7 min ved 98°C. Farve: Gylden.
Storbladet kinesisk te med karamelstykker og aroma. En god fyldig te med en let sødlig eftersmag af karamel. Ingredienser: Sort te (90%), karamelstykker (kondenseret skummetmælk, sukker, glukose sirup, smør, fugtighedsbevarendemiddel E420, emulgator E471) (8%), aroma (2%).
Dette er en af vores meget populære teer: Flot storbladet kinesisk sort te, der smager og dufter som den skal – herligt sødt og med fin fyldig smag af skøn karamel og chokolade. Ingredienser: Sort te (97%), aroma (3%).
Flot farvestrålende teblanding af sort te, frugtskal, og blomster og raffineret strejf af citrus, passionsfrugt og mango. En velsmagende, frisk og fyldig smagsoplevelse. Ingredienser: Sort te (86%), hybenskal, appelsinskal, morgenfrue, kornblomst, aroma, rosenblade.
En af de fornemmeste titler man kan opnå er ”Mormor” og denne te er ikke uden grund noget særligt. Kinesisk te med gode klassiske bær og rosenblade. En dejlig te med skøn rund frugtsmag. Ingredienser: Sort te (94%), solbær (1%), enebær (1%), ribs (1%), rosin, solbæraroma (1%), rosenblade, brombærblade.
Te med kvæde har en fin sød, blomsteragtig smag. Basen for denne te er storbladet sort kinesisk te med kvædesmag og appelsinskal, der giver frisk syrlighed til teen. Et herligt friskt alternativ til den almindelige kvæde te. Ingredienser: Sort te (94%), appelsinskal (4%), aroma (2%).
Kvæde er ikke uden grund en af de helt store smagsvarianter indenfor te. Dette er en storbladet sort kinesisk te med den helt rette duft og smag af kvæde. En rigtig god klassisk te med dejlig sødme og harmonisk smagsfylde. Ingredienser: Sort te (96%), morgenfrue (2%), aroma (2%).
Tilberedning: 5-6 min ved 98°C. Farve: Lys gylden.
Kvæde er ikke uden grund én af de helt store smagsvarianter indenfor te. Dette er en storbladet kinesisk te med æblestykker der giver en ekstra frisk og frugtagtig rund smag. Ingredienser: Sort te (83%), æble (15%), aroma (2%).
Sort kinesisk te med blomster, blade fra tempeltræ – også kendt som ginkgo biloba, sandeltræ og aroma. Teen har en fantastisk duft og fin sød vaniljeagtig smag. Ingredienser: Sort te (90%), ginkgo biloba blade (2%), aroma, sandeltræ, blå katost, jasminblomst.
Sort the – Kommer fra plantage som ligger i den Indiske stat Vestbengalen, for foden af Himalayabjergene. Teen er typisk krydret, men samtidig blid og velsmagende med tilpas styrke, hvilket kendetegner teer fra Darjeeling. Ingredienser: Sort Darjeeling te.
Keemun er navnet på et område i Anhui-regionen i det østlige Kina, hvor det menes at man har dyrket the helt tilbage fra Mingperioden. Keemun the har således stolte gamle traditioner bag sig og er en af de store traditionelle sorte grundtheer. The fra Keemun er kendetegnet ved ikke at blive bitter af at trække og har en fin let sødlig smag. Ingredienser: Sort te.
Tilberedning: 6-8 min ved 98°C. Farve: Lys gylden.
Theen som er opkaldt efter den britiske premierminister Earl Grey, som ved en rejse til Østen blev så betaget af the med bergamot, at han beordrede store partier sendt hjem til England og hele Europa i stor stil taget denne the til sig. For ekstra at fremhæve smagen af citrus er denne Earl Grey tilsat appelsinskal. Ingredienser: Sort kinesisk te (94%), appelsinskal (4%), aroma (2%).
Tilberedning: 4-7 min ved 98°C. Farve: Flot gylden.
The med Earl Grey er kendetegnet ved duften af olien fra skallen af en bergamotappelsin og en af den vestlige verdens helt store the favoritter. Denne Earl Grey er tilsat jasminblomster og giver teen et mere blomsteragtigt præg. Ingredienser: Sort te (97%), jasminblomst (2%), bergamotaroma (1%).
Earl Grey The er opkaldt efter den britiske premierminister af samme navn, der under en rejse til Østen i ca. 1830 blev så betaget af theen, at han beordrede store partier sendt hjem til England og theen er i dag en af de mest populære. Denne Earl Grey the er extra mild og frisk, idet dens thebase er kinesisk Keemun. Ingredienser: Sort Keemun te (98,5%), bergamotaroma (1,5%).
Legenden vil vide at theen er opkaldt efter den britiske premierminister Earl Grey, der ved en rejse til Østen omkring 1830 blev så betaget af denne the, at han beordrede store partier sendt hjem til England og siden har Europa i stor stil taget denne theblanding til sig. Ingredienser: Sort kinesisk te (99%), bergamotaroma (1%).
Tilberedning: 5-6 min ved 98°C. Farve: Lys gylden.