Grøn the stammer fra de samme blade som sort the, men det er fremstillingsprocessen, der adskiller de forskellige the sorter.
Den grønne the består af blade der kun har været udsat for sparsom iltning og har tørret ganske lidt. Derfor bevares det naturligt høje indhold af vitaminer og mineraler.
Grøn the kommer fra Kina, Japan og Taiwan.
Theen kaldes for ufermenteret og indeholder antioxidanter. Dog kan man ikke undgå koffein.
Sweet Quincy er hvid og grøn te med kvæde og jordbærstykker og giver en skøn og mild sødlig kop te. Grøn og hvid te er kun let til svagt fermenteret og klæder hinanden rigtigt godt, når der ønskes en mild og delikat kop te. Ingredienser: Grøn te (66%), hvid te (20%), jordbær (4%), aroma, rosenblade, morgenfrue, kvædestykker (2%).
Tilberedning: 3-5 min ved 80-85°C. Farve: Lys gylden.
Denne blanding af sort og grøn te frembringer det bedste fra begge teer, blidt understreget af en dejlig frugtagtig og sødlig ferskensmag. Ingredienser: Sort te (52%), grøn te (44%), aroma, rosenblade, solsikkeblomster. Kan indeholde spor af mælk, soja, nødder og selleri.
Skøn, køn og grøn! Flot grøn sencha te med intens smag af kirsebær og amarena. Teen har en god sødme fra de små hvide chokoladestykker og er pyntet med lidt popkorn og kornblomst. En skøn og forførende te. Ingredienser: Grøn te: 46%, vindrue, æble, hvide choko-splitter (sukker, kakaosmør, mælkepulver, dekstrose), kirsebær 8%, søde brombærblade, aroma, popkorn, ribs, kornblomst.
Tilberedning: 3-6 min ved 80-85°C. Farve: Lys gylden.
Grøn te er kun let oxideret og tebladene har dermed bevaret deres oprindelige flotte grønne farve og har en fin let bitter smag. Denne te er med rabarber og jordbærstykker og en dejlig frisk sød te. Ingredienser: Grøn te (96%), aroma (2%), rabarber (1%), jordbær (1%).
Hindbær og grøn te er altid en skøn kombination og her med skønt strejf af mascarpone. En dejlig te med masser af smag og herlig duft Ingredienser: Grøn te (92%), aroma, hindbær (2%), kornblomst.
Tilberedning: 3-6 min ved 80-85°C. Farve: Lys gylden.
Grøn te har en meget fin delikat let bitterhed over sig og sammen med karamel og chokoladesmag er denne te en herlig sanseoplevelse. Teen dufter og smager som den skal – herligt sødt med en fin fyldig smag af flødechokolade og karamel. Ingredienser: Grøn te (97%), aroma (3%).
Grøn te er en fin delikat te – nænsomt oxideret. Denne kinesiske sencha er med Earl Grey og jasminblomster – et dejligt tvist af den traditionelle Earl Grey te. Ingredienser: Grøn te (98%), bergamotaroma (1,5%), jasminblomst (0,5%).
Tilberedning: 3-6 min ved 80-85°C. Farve: Lys gylden.
Grøn te er kun let fermenteret og de grønne teblade har dermed bevaret deres oprindelige flotte grønne farve. Denne kinesiske sencha er med mango og blomster og et dejligt sødt møde og et fint modspil til den ellers let bitre grønne te.
Grøn the har kun været udsat for meget lidt oxidation og har en delikat let bitter smag. Denne the er med mango, ananas, rosin og lidt lakridsrod – en mild og velsmagende the. Ingredienser: Grøn te (82%), lys rosin, mango (mango, sukker), ananas (ananas, sukker), lakridsrod, pink peber, aroma.
Flot grøn kinesisk the med frugt, ingefær, blomster og aroma. Grøn the fremstilles ved kortere oxidation og tørretid i forhold til almindelig sort the og de grønne blade bevarer dermed meget af den friske flotte farve. Ingredienser: Grøn te (92%), fersken (fersken, rismel) (2%), ingefær (2%), kongelys, aroma.
Ingefær er ikke uden grund populær i mange sammenhænge. Her med grøn sencha og citron. Den let bitre smag og god syrlighed giver en dejlig frisk teoplevelse alle dagens timer. Ingredienser: Grøn te (75%), ingefær (15%), citronskal (7%), aroma (2,5%), solsikke kronblade.
Tilberedning: 3-5 min ved 80-85°C. Farve: Lys gylden.
Flot grøn kinesisk sencha med et væld af skønne blomster og tørret frugt. Grøn te kan via den korte fermentering virke let bitter og derfor er det en ekstra skøn the når der kommer lidt sødt til.
Grøn the er kun let fermenteret og thebladene har bevaret deres oprindelige flotte grønne farve og har en fin let bitter og delikat smag. Grøn the er rigtig skøn, når den forenes med de evigt søde tranebær og giver her en rigtig dejlig sødlig kop the med dejlig smag af tranebær. Ingredienser: Grøn te (95%), aroma, tranebær (sukker, tranebær, rismel, solsikkeolie)(1%), saflor.
Tilberedning: 4-5 min ved 80-85°C. Farve: Lys gylden.
Havtorn har de seneste år oplevet en opblomstring og giver med sin let syrlige smag en dejlig kop te. Grøn te har kun været udsat for meget lidt oxidation og tebladene har dermed bevaret deres oprindelige flotte grønne farve og fine let bitre smag. Ingredienser: Kinesisk grøn te (89%), havtorn (5%), saflor, aroma.
Bladene til den grønne the er plukket lidt senere end Sencha og betegnes derfor som Bancha og har en blød og lidt sart smag. Banchaen er her tilsat æblestykker og kvædesmag – en rigtig dejlig og sødlig te. Ingredienser: Grøn te (83%), æble (15%), aroma (2%).
Tilberedning: 6-8 min ved 80-85°C. Farve: Lys gylden.
Grøn the er theblade der kun har været udsat for meget lidt oxidation og har dermed bevaret sin oprindelige flotte grønne farve og har en fin let bitter smag. Denne flotte grønne Sencha har en herlig frisk, blomsteragtig kvædesmag – fin og sød. Ingredienser: Grøn te (96%), orangeblomst, aroma (2%).
Tilberedning: 3-6 min ved 80-85°C. Farve: Lys gylden