You are here:

ERHVERV

I Kræmmerhus får du, som firma, en unik mulighed for at forkæle dine medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere med lækkerier fra Kræmmerhus. Vi har tiden, erfaringen og opfindsomheden til at kreere personlige GAVEKURVE, der vækker glæde og begejstring. Vil du gerne have en personlig hilsen med i gavekurven, sørger vi for at dine ønsker bliver opfyldt.

Vi kan også sørge for at jeres dagligdag gøres ekstra lækkert – vores store udvalg af KAFFE & THE giver lige den nydelse der skal til i en travl hverdag. Få frisk kaffe & the leveret og I er ikke i tvivl når vi har været der – duften er fantastisk ogspreder den dejligste stemning. Vi lover at jeres smagssanser bliver glædelig overrasket.

Erhvervskonto

Som erhvervskunde i Kræmmerhus opnår du nogle faste gode fordele.

 

  • 15% ekstra lækkerier i gavekurven.

  • 20% rabat på kaffe og the.

 

Derudover får du muligheden for at give dine medarbejdere en “Valgfri Gave” hvor vi så lægger 15% varer oveni! (Kun mulig med en oprettet erhvervskonto)

 

Opret en erhvervskonto HER og så kan du allerede i dag handle direkte i vores webshop med de fordele vores erhvervskunder har.

Kaffeløsning til virksomheder

Der er rigtig mange der glæder sig til de små pauser i løbet af arbejdsdagen. Gør pausen endnu bedre for dine medarbejdere, ved at servere en rigtig god kop kaffe.

Vi kan tilbyde fast levering af kaffe. Kaffen kan  leveres som hele kaffebønner, eller som frisk malet kaffe.

Der er et stort udvalg af kaffe; SMAGSKAFFE, SPECIALKAFFE og vores egne KAFFE blandinger.

Har I lyst til at prøve noget nyt engang imellem, så er en fast levering af vores årstidskaffe et godt valg; Efterårskaffe, Julekaffe, Vinterkaffe, Forårskaffe og Sommerkaffe.

 

Kontakt os for at lave aftalen om levering.

Kan ikke lige finde det jeg søger....

Finder du ikke lige det du søger i vores webshop, eller har du nogle spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os.

 

☎️ 3149 7936 (Slagelse)

☎️ 3148 5303 (Næstved)

 📧 web@kraemmerhus.dk