Viser alle 6 resultater

Urte Istanbul night, let sødlig med en frisk smag af lakrids

kr.58,00kr.446,00

Sød, frisk og med strejf af lakrids, mynte og lemon. Teen er iblandet grøn gunpowder te, der giver en spændende friskhed. Teen har et lavt indhold af koffein og kan derfor drikkes hele døgnet. Ingredienser: Lakridsrod, grøn te, citrongræs, pebermynte, aroma. Indeholder lakrids.

Tilberedning: 6-7 min ved 98°C. Farve: Lys gylden.

Urte Ginger-Lemon mix, frisk smag af ingefær og citrus

kr.58,00kr.446,00

Ingefær er populær i mange sammenhænge og giver denne urte-te et dejligt friskt strejf. En rigtig dejlig og spændende te helt uden aroma, koffein og garvesyre. God til is-te. Smagen er lemon med strejf af ingefær. Ingredienser: Æble, ingefær (32%), lakridsrod, citrongræs (10%), citronmyrte, citronskal (4%), pebermynte. Indeholder lakrids.

Tilberedning: 5-7 min ved 98°C. Farve: Lys gylden

Urte Lakrids urtethe, fyldig sødlig lakrids smag

kr.58,00kr.446,00

Urte te er populært og denne flotte urte te med anis, lakridsrod og blå katost er ingen undtagelse. En smuk fyldig urte-te, med en dejlig smag af sødlig lakrids. Som alle andre urte teer indeholder denne te hverken koffein eller garvesyre. Ingredienser: Anisfrø, lakridsrod (35%), stjerneanis, katost, aroma. Indeholder lakrids.

Tilberedning: 6-8 min ved 98°C. Farve: Gylden.

Urte Kamilleblomst, meget dejlig blomsteragtig smag

kr.41,00kr.305,00

De gamle ægyptere betragtede kamille som en hellig gave fra solens gud og brugte den som lægeurt i mange situationer. I Norden har kamille også været forbundet med gamle husråd og anses i dag mest for at være beroligende og søvndyssende. Ingredienser: Kamille blomster.

Tilberedning: 5-7 min ved 98?C. Farve: Lys gullig.

Urte Cool mint, en rigtig frisk og sødlig smag

kr.41,00kr.305,00

Cool Mint er en af de mest populære urteteer og denne ”Sweet” er en anelse mildere idet den ikke indeholder ingefær. En harmonisk, afrundet urtete, med en let sødlig smag – helt uden aroma. Ingredienser: Æble, citrongræs, lakridsrod, citronskal, spearmint (8%), citronmyrtle. Indeholder lakrids.

Tilberedning: 6-7 min ved 98°C. Farve: Lys gylden.