Hindbær og grøn te er altid en skøn kombination og her med skønt strejf af mascarpone. En dejlig te med masser af smag og herlig duft Ingredienser: Grøn te (92%), aroma, hindbær (2%), kornblomst.
Tilberedning: 3-6 min ved 80-85°C. Farve: Lys gylden.
Grøn te har en meget fin delikat let bitterhed over sig og sammen med karamel og chokoladesmag er denne te en herlig sanseoplevelse. Teen dufter og smager som den skal – herligt sødt med en fin fyldig smag af flødechokolade og karamel. Ingredienser: Grøn te (97%), aroma (3%).
Grøn te er en fin delikat te – nænsomt oxideret. Denne kinesiske sencha er med Earl Grey og jasminblomster – et dejligt tvist af den traditionelle Earl Grey te. Ingredienser: Grøn te (98%), bergamotaroma (1,5%), jasminblomst (0,5%).
Tilberedning: 3-6 min ved 80-85°C. Farve: Lys gylden.
Grøn te er kun let fermenteret og de grønne teblade har dermed bevaret deres oprindelige flotte grønne farve. Denne kinesiske sencha er med mango og blomster og et dejligt sødt møde og et fint modspil til den ellers let bitre grønne te.
Grøn the har kun været udsat for meget lidt oxidation og har en delikat let bitter smag. Denne the er med mango, ananas, rosin og lidt lakridsrod – en mild og velsmagende the. Ingredienser: Grøn te (82%), lys rosin, mango (mango, sukker), ananas (ananas, sukker), lakridsrod, pink peber, aroma.
Flot grøn kinesisk the med frugt, ingefær, blomster og aroma. Grøn the fremstilles ved kortere oxidation og tørretid i forhold til almindelig sort the og de grønne blade bevarer dermed meget af den friske flotte farve. Ingredienser: Grøn te (92%), fersken (fersken, rismel) (2%), ingefær (2%), kongelys, aroma.
Ingefær er ikke uden grund populær i mange sammenhænge. Her med grøn sencha og citron. Den let bitre smag og god syrlighed giver en dejlig frisk teoplevelse alle dagens timer. Ingredienser: Grøn te (75%), ingefær (15%), citronskal (7%), aroma (2,5%), solsikke kronblade.
Tilberedning: 3-5 min ved 80-85°C. Farve: Lys gylden.
Flot grøn kinesisk sencha med et væld af skønne blomster og tørret frugt. Grøn te kan via den korte fermentering virke let bitter og derfor er det en ekstra skøn the når der kommer lidt sødt til.
Grøn the er kun let fermenteret og thebladene har bevaret deres oprindelige flotte grønne farve og har en fin let bitter og delikat smag. Grøn the er rigtig skøn, når den forenes med de evigt søde tranebær og giver her en rigtig dejlig sødlig kop the med dejlig smag af tranebær. Ingredienser: Grøn te (95%), aroma, tranebær (sukker, tranebær, rismel, solsikkeolie)(1%), saflor.
Tilberedning: 4-5 min ved 80-85°C. Farve: Lys gylden.
Havtorn har de seneste år oplevet en opblomstring og giver med sin let syrlige smag en dejlig kop te. Grøn te har kun været udsat for meget lidt oxidation og tebladene har dermed bevaret deres oprindelige flotte grønne farve og fine let bitre smag. Ingredienser: Kinesisk grøn te (89%), havtorn (5%), saflor, aroma.
Bladene til den grønne the er plukket lidt senere end Sencha og betegnes derfor som Bancha og har en blød og lidt sart smag. Banchaen er her tilsat æblestykker og kvædesmag – en rigtig dejlig og sødlig te. Ingredienser: Grøn te (83%), æble (15%), aroma (2%).
Tilberedning: 6-8 min ved 80-85°C. Farve: Lys gylden.
Grøn the er theblade der kun har været udsat for meget lidt oxidation og har dermed bevaret sin oprindelige flotte grønne farve og har en fin let bitter smag. Denne flotte grønne Sencha har en herlig frisk, blomsteragtig kvædesmag – fin og sød. Ingredienser: Grøn te (96%), orangeblomst, aroma (2%).
Tilberedning: 3-6 min ved 80-85°C. Farve: Lys gylden
Meget flot storbladet grøn the med frugt, nød og kokos. Theen har en god mild base af grøn the og en herlig smag af nødder og frugtstykkernes sødme. En yderst velsmagende the. Ingredienser: Grøn te (58%), nøddekugler (sukker, hasselnød, glucose, fructose), ananas (ananas, sukker), kokos, mandel (2%), aroma (valnød, kokos, hasselnød) (5%).
Tilberedning: 3-6 min ved 80-85°C. Farve: Lys gylden.
Kinesisk sort te med et væld af blomster og frugt. En smuk og skøn te der smager og dufter sødt af fint forår. Ingredienser: Sort te (86 %), citronmyrtle, aromaer, saflorblomster, hindbærstykker, kornblomst, morgenfrue.
Chai er herlig krydret te der har sin oprindelse i Indien og Pakistan. ”Ægte chai” laves af sort te og en stor portion kraftige indiske krydderier. Chai tilberedes på utallige måder og kan tilberedes som en kraftig ekstrakt, hvor der tilsættes varmt vand eller mælk alt efter behov Ingredienser: Sort te (70%), sort peber, ingefær, kanel, kardemommefrø, nellike, aroma. Tilberedning: 4-7 min ved 98°C. Farve: Gylden.
Storbladet kinesisk te med karamelstykker og aroma. En god fyldig te med en let sødlig eftersmag af karamel. Ingredienser: Sort te (90%), karamelstykker (kondenseret skummetmælk, sukker, glukose sirup, smør, fugtighedsbevarendemiddel E420, emulgator E471) (8%), aroma (2%).