Viser alle 8 resultater

Mynte

kr.75,00

Håndlavet dansk kvalitet. Bagsværd Lakrids Mynte er fremstillet af friske mynteblade i Bagsværd.

Lakridsen har sin karakteristiske smag, fordi den fremstilles af det fineste lakridspulver, og fordi den frembringes af Maillard-reaktionen, hvor mælkeprotein og sukker reagerer med hinanden i gryden. Efter kogning hældes lakridsen i forme, hvor den hærder natten over, inden den håndskæres og pakkes. Lakridsen udskæres med en robust kniv.

Min. nettovægt: 160 gram.

Ingefær

kr.75,00

Håndlavet dansk kvalitet. Bagsværd Lakrids Ingefær er fremstillet af frisk, revet ingefær i Bagsværd.

Lakridsen har sin karakteristiske smag, fordi den fremstilles af det fineste lakridspulver, og fordi den frembringes af Maillard-reaktionen, hvor mælkeprotein og sukker reagerer med hinanden i  gryden. Efter kogning hældes lakridsen i forme, hvor den hærder natten over, inden den håndskæres og pakkes. Lakridsen udskæres med en robust kniv.

Min. nettovægt: 160 gram.

Hindbær

kr.75,00

Håndlavet dansk kvalitet. Bagsværd Lakrids Hindbær er fremstillet med hindbær i Bagsværds kendte smag.

Lakridsen har sin karakteristiske smag, fordi den fremstilles af det fineste lakridspulver, og fordi den frembringes af Maillard-reaktionen, hvor mælkeprotein og sukker reagerer med hinanden i gryden. Efter kogning hældes lakridsen i forme, hvor den hærder natten over, inden den håndskæres og pakkes. Lakridsen udskæres med en robust kniv.

Min. nettovægt: 160 gram.

Chili

kr.75,00

Håndlavet dansk kvalitet. Bagsværd Lakrids Chili er fremstillet af friske chili habanero frugter i Bagsværd.

Lakridsen har sin karakteristiske smag, fordi den fremstilles af det fineste lakridspulver, og fordi den frembringes af Maillard-reaktionen, hvor mælkeprotein og sukker reagerer med hinanden i  gryden. Efter kogning hældes lakridsen i forme, hvor den hærder natten over, inden den håndskæres og pakkes. Lakridsen udskæres med en robust kniv.

Min. nettovægt: 160 gram.

Sød

kr.75,00

Håndlavet dansk kvalitet. Bagsværd Lakrids Sød er den milde version af det sorte guld fra Bagsværd.

Lakridsen har sin karakteristiske smag, fordi den fremstilles af det fineste lakridspulver, og fordi den frembringes af Maillard-reaktionen, hvor mælkeprotein og sukker reagerer med hinanden i  gryden. Efter kogning hældes lakridsen i forme, hvor den hærder natten over, inden den håndskæres og pakkes. Lakridsen udskæres med en robust kniv.

Min. nettovægt: 160 gram.

Salt

kr.75,00

Håndlavet dansk kvalitet. Bagsværd Lakrids Salt er med det lokalproducerede grove sydesalt fra Læsø.

Lakridsen har sin karakteristiske smag, fordi den fremstilles af det fineste lakridspulver, og fordi den frembringes af Maillard-reaktionen, hvor mælke-protein og sukker reagerer med hinanden i gryden. Efter kogning hældes lakridsen i forme, hvor den hærder natten over, inden den håndskæres og pakkes. Lakridsen udskæres med en robust kniv.

Min. nettovægt: 160 gram.

Salmiak

kr.75,00

Håndlavet dansk kvalitet. Bagsværd Lakrids Salmiak er rørt med ekstra salmiak i gryden i Bagsværd.

Lakridsen har sin karakteristiske smag, fordi den fremstilles af det fineste lakridspulver, og fordi den frembringes af Maillard-reaktionen, hvor mælkeprotein og sukker reagerer med hinanden i  gryden. Efter kogning hældes lakridsen i forme, hvor den hærder natten over, inden den håndskæres og pakkes. Lakridsen udskæres med en robust kniv.

Min. nettovægt: 160 gram.

Classic

kr.75,00

Håndlavet dansk kvalitet. Den prisvindende Bagsværd Lakrids Classic er fremstillet i Bagsværd.

Lakridsen har sin karakteristiske smag, fordi den fremstilles af det fineste lakridspulver, og fordi den frembringes af Maillard-reaktionen, hvor mælkeprotein og sukker reagerer med hinanden i  gryden. Efter kogning hældes lakridsen i forme, hvor den hærder natten over, inden den håndskæres og pakkes. Lakridsen udskæres med en robust kniv.

Min. nettovægt: 160 gram.