Vi har købt nogle friske jordbær og valgt ‘en af vores ynglingschokolader, Summerbird’s Amber chokolade, til at dybe dem i.
![Amber Amber](https://xn--krmmerhus-h3a.dk/wp-content/uploads/mad/3371/amber-400x200.jpg)
Amber er en revolutionerende nordisk chokolade med sit eget unikke smagsunivers af sødme, frugtnoter, en let bitterhed og en cremet konsistens.
En patenteret chokolade helt uden for kategori – hverken hvid, fløde eller mørk.
Amber er en gylden økologisk nyhed, baseret på det ultimative håndværk, innovation og en kompromisløs søgen efter de bedste råvarer.
![Jordbær og chokolade Jordbær og chokolade](https://xn--krmmerhus-h3a.dk/wp-content/uploads/mad/3371/jordbaer-og-chokolade-400x200.jpeg)
Sådan gør du:
Vaks jordbær og lad dem tørre.
Chokolade knækkes i små stykker, ligges i en skål og varmes i micro-ovnen. Lig ikke alt chokoladen i skålen på en gang. Det er lettere at styre hvis du fylder i undervejs i smelteprocessen.
Når chokoladen er smeltet dybes jordbær med eller uden stilk i chokoladen. Lad toppen være fri for chokolade, så er det lettere dels at arbejde med, men også at tage fat i dem når de skal spises – og dermed undgå at få “chokolade-fingre”.
Stil dem i køleskabet 1 times tid inden servering, så chokoladen størkner og bliver helt sprød.
![Jordbær og chokolade servering Jordbær og chokolade servering](https://xn--krmmerhus-h3a.dk/wp-content/uploads/mad/3371/jordbaer-og-chokolade-servering-300x300.jpeg)
![Heidi student Heidi student](https://xn--krmmerhus-h3a.dk/wp-content/uploads/2640-2/heidi-student-300x300.jpeg)
Et godt råd, lav rigeligt for de forsvinder hurtigt!
Rigtig god fornøjelse 😍