Vi har købt nogle friske jordbær og valgt ‘en af vores ynglingschokolader, Summerbird’s Amber chokolade, til at dybe dem i.
Amber er en revolutionerende nordisk chokolade med sit eget unikke smagsunivers af sødme, frugtnoter, en let bitterhed og en cremet konsistens.
En patenteret chokolade helt uden for kategori – hverken hvid, fløde eller mørk.
Amber er en gylden økologisk nyhed, baseret på det ultimative håndværk, innovation og en kompromisløs søgen efter de bedste råvarer.
Sådan gør du:
Vaks jordbær og lad dem tørre.
Chokolade knækkes i små stykker, ligges i en skål og varmes i micro-ovnen. Lig ikke alt chokoladen i skålen på en gang. Det er lettere at styre hvis du fylder i undervejs i smelteprocessen.
Når chokoladen er smeltet dybes jordbær med eller uden stilk i chokoladen. Lad toppen være fri for chokolade, så er det lettere dels at arbejde med, men også at tage fat i dem når de skal spises – og dermed undgå at få “chokolade-fingre”.
Stil dem i køleskabet 1 times tid inden servering, så chokoladen størkner og bliver helt sprød.
Et godt råd, lav rigeligt for de forsvinder hurtigt!
Rigtig god fornøjelse 😍