Sød, frisk og med strejf af lakrids, mynte og lemon. Teen er iblandet grøn gunpowder te, der giver en spændende friskhed. Teen har et lavt indhold af koffein og kan derfor drikkes hele døgnet. Ingredienser: Lakridsrod, grøn te, citrongræs, pebermynte, aroma. Indeholder lakrids.
Tilberedning: 6-7 min ved 98°C. Farve: Lys gylden.
Ingefær er populær i mange sammenhænge og giver denne urte-te et dejligt friskt strejf. En rigtig dejlig og spændende te helt uden aroma, koffein og garvesyre. God til is-te. Smagen er lemon med strejf af ingefær. Ingredienser: Æble, ingefær (32%), lakridsrod, citrongræs (10%), citronmyrte, citronskal (4%), pebermynte. Indeholder lakrids.
Urte te er populært og denne flotte urte te med anis, lakridsrod og blå katost er ingen undtagelse. En smuk fyldig urte-te, med en dejlig smag af sødlig lakrids. Som alle andre urte teer indeholder denne te hverken koffein eller garvesyre. Ingredienser: Anisfrø, lakridsrod (35%), stjerneanis, katost, aroma. Indeholder lakrids.
De gamle ægyptere betragtede kamille som en hellig gave fra solens gud og brugte den som lægeurt i mange situationer. I Norden har kamille også været forbundet med gamle husråd og anses i dag mest for at være beroligende og søvndyssende. Ingredienser: Kamille blomster.
Tilberedning: 5-7 min ved 98?C. Farve: Lys gullig.
De fintskårne pebermynteblade kan tilberedes som en ren urtete eller blandes i andre teer og dermed give en forfriskende og sød smagsoplevelse. Ingredienser: Fintskårne mynteblade.
Cool Mint er en af de mest populære urteteer og denne ”Sweet” er en anelse mildere idet den ikke indeholder ingefær. En harmonisk, afrundet urtete, med en let sødlig smag – helt uden aroma. Ingredienser: Æble, citrongræs, lakridsrod, citronskal, spearmint (8%), citronmyrtle. Indeholder lakrids.
Tilberedning: 6-7 min ved 98°C. Farve: Lys gylden.
Frugt er naturens søde gave og denne te er bestemt værd at stifte bekendtskab med: gode traditionelle frugter og aroma og giver en kop te med en herlig frisk smag. Også god som aftente eller frisk is-te. Ingredienser: Hybenskal, hibiscus, blåbær (17%), æble, aroma (blåbær, hindbær, jordbær), brombærblade.
Navnet siger det meste – en skøn blanding af dejlige frugter. En te med dejlig dybde og fylde og også skøn som is-te. Server også teen for børn – selvfølgelig uden sukker -teen er i sig selv sød! Ingredienser: Tørret frugt (æble, hyldebær, hyben, tranebær, solbær, hindbær, morel), hibiscus, aroma.
Tilberedning: 5-6 min ved 98°C. Farve: Rød gylden.
Pai Mu Tan betyder ”Hvid Pæon” og er de to yngste blade på tebusken og anses for noget helt særligt idet de friskplukkede teblade kun er svagt fermenteret og tørret i naturlige omgivelser. Denne te bliver dyrket i Jiangxi i det sydøstlige Kina og har en blød, rund frisk smag. Ingredienser: Kinesisk Pai Mu Tan.
Tilberedning: 4-6 min ved 75-80°C. Farve: Lys gul-orange.
Hvid te anses af mange te kendere for noget ganske særligt idet de friskplukkede te blade kun er svagt fermenteret og nænsomt tørret i naturlige omgivelser. Denne teblanding består af te fra det østlige Kina og tilført tørret tranebær, rosenblade og smukt afstemt aroma. En rigtig dejlig frisk smagende te, der bestemt fortjener at blive nydt og værdsat. Ingredienser: Hvid te (89%), tranebær (4%), rosenblade, aroma.
Tilberedning: 4-6 min ved 70-80°C. Farve: Lys gylden gul.
Hvid Kinesisk te, anses ofte som noget særligt idet teen kun er svagt fermenteret og herefter nænsomt tørret i naturlige omgivelser. Denne flotte te er med frugtstykker af ananas, solbær, papaya, blomster og gingko biloba/Tempeltræ – en yderst udsøgt og velduftende te. Ingredienser: Kinesisk hvid te (89%), ananas (ananas, sukker), hele solbær, mangotern (mango, sukker), papya (papaya, sukker), jordbærgranulat (glukosesirup, jordbær), ginkgoblade (1%), blå katost, aroma.
Tilberedning: 80-85°C. Trækketid: 4-6 min. Farve: Lys gylden.
Sweet Quincy er hvid og grøn te med kvæde og jordbærstykker og giver en skøn og mild sødlig kop te. Grøn og hvid te er kun let til svagt fermenteret og klæder hinanden rigtigt godt, når der ønskes en mild og delikat kop te. Ingredienser: Grøn te (66%), hvid te (20%), jordbær (4%), aroma, rosenblade, morgenfrue, kvædestykker (2%).
Tilberedning: 3-5 min ved 80-85°C. Farve: Lys gylden.
Denne blanding af sort og grøn te frembringer det bedste fra begge teer, blidt understreget af en dejlig frugtagtig og sødlig ferskensmag. Ingredienser: Sort te (52%), grøn te (44%), aroma, rosenblade, solsikkeblomster. Kan indeholde spor af mælk, soja, nødder og selleri.
Skøn, køn og grøn! Flot grøn sencha te med intens smag af kirsebær og amarena. Teen har en god sødme fra de små hvide chokoladestykker og er pyntet med lidt popkorn og kornblomst. En skøn og forførende te. Ingredienser: Grøn te: 46%, vindrue, æble, hvide choko-splitter (sukker, kakaosmør, mælkepulver, dekstrose), kirsebær 8%, søde brombærblade, aroma, popkorn, ribs, kornblomst.
Tilberedning: 3-6 min ved 80-85°C. Farve: Lys gylden.
Grøn te er kun let oxideret og tebladene har dermed bevaret deres oprindelige flotte grønne farve og har en fin let bitter smag. Denne te er med rabarber og jordbærstykker og en dejlig frisk sød te. Ingredienser: Grøn te (96%), aroma (2%), rabarber (1%), jordbær (1%).
Hindbær og grøn te er altid en skøn kombination og her med skønt strejf af mascarpone. En dejlig te med masser af smag og herlig duft Ingredienser: Grøn te (92%), aroma, hindbær (2%), kornblomst.
Tilberedning: 3-6 min ved 80-85°C. Farve: Lys gylden.