Sådan handler du
Det er nemt, hurtigt og sikkert at handle hos www.kræmmerhus.dk:

1. Find de varer, du ønsker at købe, og tryk på det lille KræmmerHus ikon.
2. Gå til kassen ved at klikke øverst til højre på teksten ”Til kassen”.
3. Vælg leveringsform.
4. Indtast dine adresseoplysninger.
5. Tjek at alle oplysninger er korrekte og godkend forretningsbetingelserne.
6. Indtast dine betalingsoplysninger og godkend købet.

Du kan naturligvis altid afbryde købet såvel som du kan gå tilbage og tilføje flere varer. Brug blot browserknappen ‘Tilbage’ eller vælg kategori.

Er du i tvivl, er du naturligvis velkommen til at kontakte os:
Telefon: 58 58 55 51
Email: info@kraemmerhus.com

Betaling
Alle priser er angivet i danske kroner. Beløbene er inkl. moms og alle danske afgifter, told mv. Priserne er dagspriser. På www.kræmmerhus.dk kan du betale med Dankort, VISA/Dankort og eDankort (ingen gebyr), Visa Electron (1,25%), Mastercard dansk udstedt (1,25%), Mastercard International, Maestro, American Express og JCB (3,75%).

Når du betaler med kort, har du mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internetbutik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden. Data, du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort, er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken KræmmerHus eller andre har mulighed for at læse disse data. Beløbet for varerne trækkes først, når varerne afsendes fra KræmmerHus. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Fragt
Alle forsendelser sendes via Postdanmark. Vejer forsendelsen mellem 0-2 kg. tillægges fragt- og ekspeditionsgebyr på kr. 65,-. Vejer pakken mellem 2-5 kg. tillægges forsendelsen et fragt- og ekspeditionsgebyr på kr. 85,- og vejer pakken mellem 5-10 kg. tillægges fragt- og ekspeditionsgebyr på 110,-. Vejer pakken mere end 10 kg. tillægges forsendelsen et fragt- og ekspeditionsgebyr på kr. 175,-.

Vi leverer gavekurve gennem fragtfirmaet Vingaloppen, som sørger for at dine gavekurve bliver leveret sikkert og rettidigt. Vi leverer gavekurve til hele landet (dog kun til brofaste øer). Fragt prisen afhænger af antal og leveringsadresse ( se nedenstående skema):

Antal kurve Sjælland Fyn/Jylland
1 kr. 150,- kr. 175,-
2-9 kr. 350,- kr. 381,-
10-19 kr. 406,- kr. 444,-
20-39 kr. 625,- kr. 656,-
40-79 kr. 795,- kr. 831,-
80-119 kr. 1000,- kr. 1038,-
120-149 kr. 1080 kr. 1225,-
150-199 kr. 1313,- kr. 1375,-

Fragtpriserne er incl. moms. Ved bestilling af mere end 200 kurve – kontakt os angående levering. 1.gangs bestillinger på gavekurve betales forud.

Ikke afhentede pakker 
Vi forbeholder os ret til at fakturere dig de faktiske portoudgifter for returforsendelse, såfremt din pakke ikke bliver afhentet eller modtagelse nægtes.

Levering
Levering sker KUN indenfor Danmarks grænser. Levering sker via Post Danmark og vi sender varer en gang om ugen, så du kan forvente en leveringstid på 5-7 dage.
Alle varer på ordren vil blive sendt i samme forsendelse. Hvis en eller flere varer på ordren er i restordre, vil leveringstiden være længere. Som udgangspunkt vil leveringstiden for hele forsendelsen være leveringstiden for den vare med længst leveringstid. Du modtager en ordrebekræftelse hvor leveringstiden fremgår. Hvis leveringstiden udskydes væsentligt, kontakter vi dig. Hvis varen er i restordre, kontakter vi leverandøren med det samme, og får det tilsendt hurtigst muligt, men vi tager derfor forbehold for yderligere leveringstid end 5-7 dage.

Indpakning
Vi pakker naturligvis dine varer ind i flot gaveindpakning. Notër blot i feltet Notat på din bestilling, hvilke varer du ønsker indpakket – så klarer vi det kvit og frit.

Fortrydelses- og Returret
KræmmerHus yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager varen. Fortryder du købet, skal KræmmerHus underrettes herom senest 14 dage efter den dag, du fik varen i hænde. Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget, dette er også gældende for emballagen. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Du kan fortryde et køb ved enten at nægte at modtage varen, ved at overdrage varen til postvæsenet, eller ved at returnere varen på den angivne adresse. NB Der ydes ikke returret på spiselige og drikkelige varer.

KræmmerHus yder 60 dages fuld returret. De 60 dage tæller fra den dag, du modtager dine varer. Returretten gælder dog ikke for spiselige varer.
Vælger du at benytte dig af returretten, er det et krav, at varen tilbagesendes i ubrugt stand og med uskadt emballage. Når returretten benyttes, er det dig som kunde, der har omkostningerne ved at sende varen tilbage. Når købet returneres overfører vi beløbet (minus eventuelt fragtgebyr) til dit betalingskort. Vi bestræber os på at indbetale hurtigst muligt – og senest 30 dage efter, at vi har modtaget returvaren.

Reklamation
Risikoen for varer købt hos KræmmerHus overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet. Eventuelle fejl eller mangler ved produkter/varer leveret fra KræmmerHus, skal påberåbes straks. Det er din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Dersom du opdager en fejl, skal du rette henvendelse til KræmmerHus. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest 2 år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, som KræmmerHus har stillet dig i udsigt. Du kan som forbruger vælge om varen skal repareres eller byttes. Undtagelsen til denne hovedregel er, hvis ombytning er umulig eller vil medføre uforholdsmæssige store omkostninger for KræmmerHus.