Viser alle 10 resultater

Nail File, så neglene ser flotte og sunde ud

DKK25,00

Smukke og velplejede negle kræver god pleje!

Hos MERAKI har vi de perfekte plejetilbehør til neglene, så de ser flotte og sunde ud. Vil du undgå flossede og knækkede negle, er en neglefil det perfekte værktøj.

Vores neglefil er i grålige nuancer, som giver den klassiske fil et ekstra twist. Neglefilen kommer i et etui, som gør at du nemt kan tage den med på farten, så du også kan have smukke negle på ferien.

Hand Lotion Northern dawn, med aloe vera, mandelolie og kakaosmør

DKK120,00

Økologisk certificeret håndlotion til hverdagsbrug fra MERAKI.

Vores håndlotion, Northern dawn, indeholder økologisk aloe vera, mandelolie og kakaosmør, der plejer, fugter og blødgør hænderne, uden at fedte. Brug håndlotionen efter håndvask, eller når hænderne trænger til ekstra pleje.

Den fine håndlotion kommer i den smukkeste emballage, som vil tilføre et dekorativt touch til hjemmet. Stil den på en bakke sammen med en håndsæbe, for et enkelt og stilrent udtryk.

Hand Soap Meadow bliss, duftnoter af citrus, verbena, mint og te

DKK130,00

MERAKI præsenterer håndsæben, Meadow Bliss, som er et økologisk certificeret produkt.

Meadow Bliss har friske duftnoter af citrus, verbena, mint og te. Håndsæben er i en enkel og stilren flaske som giver badeværelset eller køkkenet en fin dekorativ detalje.

Sæben er velegnet til daglig brug og til alle hudtyper. Nyd duften af rene hænder og kombiner sæben med en plejende håndlotion.

Hand Lotion Meadow bliss, duftnoter af citrus, verbena, mint og te

DKK120,00

Plej dine hænder med håndlotionen, Meadow Bliss, fra MERAKI.

Lotionen er et økologisk certificeret produkt som giver din hud fugt og pleje og har duftnoter af citrus, verbena, mint og te. Produktet er velegnet til daglig brug og kan bruges af alle hudtyper. Brug lotionen efter du har vasket dine hænder med håndsæbe og beskyt dine hænder mod tørhed.

Håndlotionen kommer i en stilren flaske som giver dit badeværelse eller køkken det perfekte udtryk.

Hand Soap Silky mist, med aloe vera og ekstrakt fra agurk og æble

DKK130,00

Silky mist, er en økologisk certificeret håndsæbe fra MERAKI.

Sæben kommer i en enkel og stilfuld flaske, som vil tilføre et dekorativt touch til badeværelset, køkkenet eller entreen.

Den indeholder økologisk aloe vera og ekstrakt fra agurk og æble, der plejer og fugter huden. Du kan med fordel stille sæben på en lille bakke for et stilrent udtryk. Håndsæben er velegnet til daglig brug og til alle hudtyper.

Hand Soap Northern dawn, med gulerod og persille samt aloe vera

DKK130,00

Lad håndsæben blive et dekorativt element til indretningen på badeværelset, i køkkenet eller bryggerset.

Med MERAKI’s økologisk certificeret håndsæbe, Northern dawn, får du en plejende og fugtende sæbe til hænderne, som indeholder ekstrakt fra gulerod og persille samt økologisk aloe vera.

Sæben som er til alle hudtyper, er velegnet til daglig brug og efterlader dine hænder velduftende. Pump en passende mængde sæbe ud, og skum hænderne ind inden de skylles grundigt med vand.

Hand Lotion Silky mist, med aloe vera, jojobaolie og kakaosmør

DKK120,00

Vær god ved dine hænder med en plejende håndlotion, som både fugter og blødgør hænderne.

Denne certificeret økologiske håndlotion, Silky mist, fra MERAKI er perfekt til efter håndvask, eller når hænderne blot trænger til ekstra pleje.  Vores lotion indeholder økologisk aloe vera, jojobaolie og kakaosmør og er til alle hudtyper.

Med dens flotte emballage og størrelse, er den oplagt til at have stående ved vasken, lige ved siden af håndsæben.

Hand Lotion Pure, uden parfume til den sensitive hud

DKK130,00

Mild og plejende håndlotion uden parfume til hverdagsbrug.

Håndlotionen er udviklet til dig, der har en sensitiv hud. Den plejer og fugter dine hænder – uden at fedte. Håndlotionen indeholder økologisk kokosolie, solsikkeolie, kakaosmør og aloe vera, der plejer og blødgør dine hænder.

Brug den efter håndvask, eller når dine hænder trænger til ekstra fugtgivende pleje.

Hand Soap Pure, lækker håndsæbe uden parfume

DKK140,00

Lækker håndsæbe uden parfume.

Håndsæben er ideel til dig, der har sensitiv hud. Den indeholder økologisk havre- og agurkeekstrakt og aloe vera, der plejer, blødgør og fugter hænderne. Pump en passende mængde sæbe ud, og skum hænderne ind. Skyl grundigt med vand. 490 ml.

Hand Soap Tangled woods, med en hel fantastisk duft

DKK130,00

Tangled Woods fra MERAKI er den skønneste håndsæbe til dit badeværelse eller køkken.

Den certificeret økologiske håndsæbe har duftnoter af lavendel, sandeltræ, pebermynte og timian. Kombiner Tangled Woods med en plejende håndlotion for at opnå ekstra pleje efter du har vasket dine hænder.

Produktet er økologisk certificeret og er velegnet til daglig brug til alle hudtyper.