Nede i KræmmerHus

Verdens bedste kunder fortjener verdens bedste service;
fra det øjeblik du træder ind ad døren, skal du føle dig set og budt velkommen.

Vi sætter kunden i centrum

Siden den 10. marts 2005, har målet fra starten været at skabe et univers/butik, hvor alle sanser skærpes, der skal ydes en service overfor kunderne, der er udover det sædvanlige og kunden skal altid sættes i centrum.

Verdens bedste kunder fortjener verdens bedste service; fra det øjeblik du træder ind ad døren skal du føle dig set og budt velkommen.

Vi vil gerne servicere vores kunder, som man gjorde for 50 år siden, dengang man virkelig servicerede sine kunder; Uden vores dejlige og trofaste kunder, har vi ikke et job, så kort kan det siges.

Denne service ønsker vi inderligt også vil skinne igennem til vores kunder i Webshoppen, vi er de samme personer bag disken, som servicerer webshoppen.

I KræmmerHus er ”Alt det gode samlet et sted” og ”god smag er den bedste gave” …

 

KræmmerHus, der ejes af Helle Jørgensen, er en butik, som strækker sig langt ud i fremtiden, hvad enten du handler fysisk i butikkerne eller på vores webshop. Vi skal besidde evnen til hele tiden at forny os, være forudseende, og førende forhandler af alle danske brandede mærker indenfor vores forretningsområde. Vi er hele tiden på vagt overfor nye tendenser og trends.

Medarbejderpolitik

Et af de vigtigste aktiver i KræmmerHus er medarbejderne. Arbejdspladsen skal være stimulerende, udviklende og være et trygt arbejdsmiljø for alle engagerede medarbejdere.

Vi skal respektere hinanden og de forskelligheder vi hver især besidder, samt have øje for hinandens kompetencer.

Vi skal drage omsorg og have tillid til hinanden, samt samarbejde for at nå de fælles mål i KræmmerHus, alt dette er med til at give vores kunder den gode service og unikke oplevelse.